9038 klanten beoordelen Gogido met gemiddeld een 8.5

Je wilt niet alleen een voordelige taxi, maar ook een goede taxi. Daarom vragen we al onze klanten wat zij van de chauffeur, de auto en de website vinden. Zo zorgen we dat de kwaliteit goed blijft en pakken we dingen aan die beter kunnen.

Zij gingen je voor...

Staxi, the fixed price taxi Esther
Amsterdam op 10-08-2020
Taxibedrijf F.S. Ellen vd Berg
Wassenaar op 04-08-2020

"We reizen vaker met Taxibedrijf FS naar en van Rotterdam Airport. Prima geregeld allemaal. Goed contact via whatsapp. Altijd netjes op tijd. Leuke gesprekken tijdens de rit. Mooie auto; ruim en schoon. Goed begin of einde van onze vakantie! Taxibedrijf FS perfect om je vakantie mee te beginnen of af te sluiten!"

Taxiservice TC Connect Sarah Moulo
Amsterdam Amsterdam op 01-08-2020
Taxiservice TC Connect Maya Bil-Henry
Amsterdam Amsterdam op 31-07-2020

"Chauffeur was stipt op tijd.communicatief en vriendelijk. Prima!"

Rijland Klaas Jan Kramer
Castricum op 31-07-2020

"We kwamen veel eerder aan. Ophaal tijd door taxi aangepast op verzoek. Super Erg goede ervaring "

Taxiservice TC Connect Marius Voerman
Amsterdam op 31-07-2020

"Ervaren chauffeur Nette auto, vriendelijke, kundige chauffeur"

Bato - Eemland Personenvervoer BV Nancy de Vries
Baarn Baarn op 31-07-2020

"mijn ervaring zou beter zijn geweest wanneer ik nog herhaaldelijk gehaald en gebracht kon worden en niet eenmaal en dan een kaartje krijgen en uiteindelijk nul op het rekest want jullie zitten in Amersfoort en niet in Baarn Waar ik hoog nodig een taxi nodig had omdat mijn man op sterven lag. het kon beter"

Taxi FDR Theo van Houten
Rotterdam op 30-07-2020

"Vanwege corona en reis vanuit het buitenland, moet ik in self-quarantine, de taxi chauffeur dacht dat het een goed idee was om een toeristische route te nemen van Schiphol naar Rotterdam, zeer gewaardeerd.... Complimentary touristic tour"

Taxi Woensel Frank
Eindhoven op 22-07-2020

"Chauffeur was op tijd aanwezig en was hulpvaardig. De rit was zeer goed en professional en arriveerde zoals afgesproken op onze eindbestemming. Zeer goede taxi service en zeer aanbevolen"

AirportHotelTaxi Roberta Lombardi
Amsterdam op 21-07-2020
Staxi, the fixed price taxi Nina Pijnenburg
's-Hertogenbosch op 21-07-2020
Taxiservice TC Connect Cees
Amstelveen op 18-07-2020
RSR Cabs albert lubout
Den Haag op 16-07-2020

"ons vliegtuig landen te vroeg geland . Maar de taxi was er al .top goede service "

Taxi Meer 4 You Marius
Amsterdam op 15-07-2020

"Prettig op tijd. Goede service"

Rijland Ana Cuenca
Purmerend op 06-07-2020

"Toprit met een hele attente en fijne chauffeur Topper "

Rijland Theo Moorman
Castricum op 06-07-2020

"De rit beviel goed. Rustig en comfortabel. Rustige rit."

Taxi Woensel Eeic Steenbakkers
Vught op 03-07-2020

"Goede ervaring prijs was erg laag. 20 euro onder de markt! Bijna too good to be true"

AirportHotelTaxi Ype van der Molen
Nieuwerkerk aan den IJssel op 02-07-2020
Taxi Woensel Razvan Uscatu
's-Hertogenbosch op 10-06-2020
Taxi Meer 4 You Tommaso Colozza
Amsterdam op 13-05-2020