7719 klanten beoordelen Gogido met gemiddeld een 8.5

Je wilt niet alleen een voordelige taxi, maar ook een goede taxi. Daarom vragen we al onze klanten wat zij van de chauffeur, de auto en de website vinden. Zo zorgen we dat de kwaliteit goed blijft en pakken we dingen aan die beter kunnen.

Zij gingen je voor...

Taxi Meer 4 You Fazalur Rahman Habibur
Hoofddorp op 15-12-2018
Taxi Meer 4 You Hans en Henny Smit
Hoofddorp op 14-12-2018

"Precies op tijd en zeer vriendelijk "

Taxi Bee Amsterdam Jasmijn
Amsterdam op 12-12-2018
VIP DRIVER 4 U BV Corrie Pichel
VOORBURG op 10-12-2018
Taxi CSC Hendrikus Evers
Landsmeer op 10-12-2018

"Keurige en duidelijke opvang met een goede begeleiding ook wat betreft bagage. Omdat alles keurig was verlopen opnieuw de taxi's geregeld voor dec. '18 en Jan. '19"

Rijland Carmen
Gorinchem op 10-12-2018

"De ervaring was over het algemeen zeer slecht met onze chauffeur. We werden veel te laat opgehaald, terwijl de reis van te voren geboekt was. De auto wist niet hoe hij bij ons moest komen we zijn uiteindelijk naar hem toe gaan lopen. Hij had makkelijk op google maps kunnen kijken en ons kunnen vinden. De auto zelf was kapot en ratelde. Het raampje links achter was dichtgetaped met duc tape. De chauffeur maakte een zeer verwarde indruk en reed heel erg slecht. Hij reed niet in het midden van de weg, bleef veel en te lang links hangen en raakte op een gegeven moment bijna in een ongeluk. We wisten op een gegeven moment niet meer of hij nou heel moe was, dronken was of drugs op had. Hij moest vervolgens op een gegeven moment de weg af om zijn flesje van de bijrijder stoel te pakken, maar stapte er voor uit, deed iets in de achterbak, pakte z'n flesje en ging weer zitten om verder te rijden. Verder altijd goede ervaringen met Gogido gehad, maar deze was zeer slecht. Als we niet zeer kort erna een vlucht hadden, waren we uitgestapt en hadden we een andere taxi genomen. Helaas behoorde dit niet tot de mogelijkheden op dat moment. Een zeer slechte ervaring met de chauffeur. "

MultiCab Rene Wildeman
Heemstede op 10-12-2018
Hendriks Taxi Services Hans Visser
Breda op 10-12-2018

"Keurig op tijd, prima service Voor herhaling vatbaar "

Taxi 10000 Joost
Eindhoven De Klomp op 08-12-2018

"Alles was perfect geregeld. Aardige chauffeur en scherpe prijzen. Heel tevreden"

Taxi 070 Jan van Schoonhoven
Den Haag op 08-12-2018

"Prima service, netjes klaar op schiphol Mooie rit van een alnge reis, well done"

Taxi Woensel gradie bloemendaal
Helmond op 07-12-2018
RSR Cabs Gerard
Zoetermeer op 07-12-2018

"Sms'je vooraf heb ik erg op prijs gesteld. prima. precies wat de bedoeling is."

VIP DRIVER 4 U BV Shahriar Khateri
The Hague op 07-12-2018

"We booked a taxy to the airport but it arrived with long delay without letting us know , i tried the company phone number but no answer then he showed up and promissed that in order to compensate his mistake, he would pick us up from the airport the next day when we returned from our short trip but when we landed he sent me a text asking for extra payment and eventually he did not show up while we were waiting for him outside the airport in the rain for long time and he switched off his phone. Terrible experience and very unreliable company and driver. Will never try this company again ever. We were shocked with the way we were treated by this dishonest driver.... still angry about it.... Terribe experience. Very unreliable driver and company. Never try this"

Taxi Meer 4 You Peter van Roon
Hoofddorp op 06-12-2018
Bato - Eemland Personenvervoer BV wilhelmina snijder
Putten Klarenbeek op 05-12-2018

"taxi kwam mooi op tijd, prima chauffeur volgende keer weer Gogodo"

Cheap Taxi Gouda Ellen Heesbeen
Nieuwerkerk aan den IJssel op 05-12-2018
TigerDrive Taxi Arlette Maas - Lieuw Kie Song
Amsterdam op 05-12-2018

"Erg behulpzame chauffeur. Ik had mijn slecht lopende moeder bij mij maar chauffeur zorgde er voor dat wij en karretje voor de koffers hadden Top service"

VIP DRIVER 4 U BV Churendi Peters
Den Haag op 05-12-2018

"Hij was aardig en op tijd. Twee belangrijkste dingen. top chauffeur "

Taxi Bee Amsterdam MURIEL FIETEN
Amstelveen op 05-12-2018

"DE TAXI DRIJVER WAS OP TIJD. BEHULPZAAM EN EEN KEURIGE CHAUFEUR. DIT DAT WAS DE TWEEDE KEER MET DE ZELFDE CHAUFFEUR. PERFECT"

TigerDrive Taxi Ellen Ruck
Amsterdam op 05-12-2018

"Op de afgesproken tijd belde chauffeur dat hij zich in de tijd vergist had, en er aan kwam. 10 minuten later was de chauffeur er. Geen probleem, omdat we ruim de tijd hadden. Prima site, prima geregeld."