9013 klanten beoordelen Gogido met gemiddeld een 8.5

Je wilt niet alleen een voordelige taxi, maar ook een goede taxi. Daarom vragen we al onze klanten wat zij van de chauffeur, de auto en de website vinden. Zo zorgen we dat de kwaliteit goed blijft en pakken we dingen aan die beter kunnen.

Zij gingen je voor...

Staxi, the fixed price taxi Hendrikus Evers
Landsmeer op 25-02-2020

"Zie vorige goede ervaringen. Goed"

Staxi, the fixed price taxi Johan Schaap
Amsterdam op 25-02-2020

"Leuk gesprek met een chauffeur met reiservaring en algemene kennis. En daarnaast was de chauffeur ook nog hulpvaardig en keurig op tijd. Op tijd, hulpvaardig, geinteresseerd"

Staxi, the fixed price taxi Marius Voerman
Amsterdam op 25-02-2020
Van Helvoort Taxi Birgit
Amsterdam op 23-02-2020

"uitermate proffessioneel vriendelijk, stipt, uitstekend "

RSR Cabs O.P.
Den Haag Leiden op 22-02-2020
RSR Cabs Eman Al Salman-Reza
Den Haag op 20-02-2020

"Heel relax Top"

Staxi, the fixed price taxi van wijk
Hoofddorp op 20-02-2020

"belangrijkste: contact met centrale was goed, maar taxi chauffeur slecht nederlands sprekend, ik moest de weg wijzen, vooral geen deur openhouden, koffer zelf in auto gezet, zeer vieze auto binnenkant en bloedheet: 23.5 graad in de auto. Dus....geen fooi gogido op zich gewelding, chauffeur: mag wel meer aan hygiene en klantvriendelijkheid doen...een no go "

Bato - Eemland Personenvervoer BV Evie Coenders
Utrecht Houten op 18-02-2020

"Taxi was optijd op de juiste plek. Man was vriendelijk had goede muziek keus ????. Ik had een Mercedes via de site besteld. Maar de beste man kwam met een Opel bus.... Deze was goed hoor . Maar had hem niet besteld. Tevreden . Prijs kwaliteit. Top"

Staxi, the fixed price taxi Valeriya
Amsterdam op 18-02-2020

"Ik ben netjes opgehaald ongeacht problemen met beide telefoons. Ik ben zeer tevreden zowel met de chauffeur als met de auto. Daarnaast was dit de goedkoopste aanbieding op de website. Zeer tevreden"

Rijland Frank van Kreveld
Schoorl Alkmaar op 16-02-2020
RSR Cabs Harlan Permana
Den Haag op 16-02-2020
Rijland Frank van Kreveld
Schoorl Alkmaar op 15-02-2020
De Taxi Gigant A.C.
Bussum op 15-02-2020

"Steeds goede ervaringen met het taxibedrijf! Ga zo door!"

Taxi Meer 4 You Jasmine Van Den Brandhof-Bentami
Amsterdam Amsterdam op 15-02-2020

"Perfect! "

Taxiservice TC Connect Suzanna Haak
Nieuw-vennep op 15-02-2020

"Op tijd, prettige vriendelijke chauffeur. Perfect begin van de vakantie"

Staxi, the fixed price taxi Robbert Bleij
Amsterdam op 15-02-2020
Van Helvoort Taxi Irene Nicolai
Eindhoven op 14-02-2020

"Fijn dat van te voren de afspraak werd geverifieerd "

RSR Cabs Joep Terhorst
Den Haag op 12-02-2020
Rijland Ton Rota
CASTRICUM op 11-02-2020

"De chauffeur was erg attent. De auto was ook heel goed, zeker tijdens de storm ! "

De Taxi Gigant Jan
Bussum op 11-02-2020

"Beetje jammer van de auto. Adverteren met Audi, BMW en dan met een Ford Focus aankomen is teleurstellend. Op tijd en goede communicatie met de chauffeur"