8100 klanten beoordelen Gogido met gemiddeld een 8.5

Je wilt niet alleen een voordelige taxi, maar ook een goede taxi. Daarom vragen we al onze klanten wat zij van de chauffeur, de auto en de website vinden. Zo zorgen we dat de kwaliteit goed blijft en pakken we dingen aan die beter kunnen.

Zij gingen je voor...

Bato - Eemland Personenvervoer BV Lef
Utrecht Utrecht op 15-04-2019

"Chauffeur was voor de afgesproken tijd, dat was heel fijn, waren op tijd bij de trein want het station in Utrecht is lastig te bereiken ivm verbouwingen. Professioneel en tijdig op de juiste plek"

De Grunt Personenvervoer Maarten van Rooijen
Amsterdam op 15-04-2019
Taxibedrijf Haytax Bert Mertens
Oisterwijk op 15-04-2019
Taxicentrale Rijn en Vliet AH
Noordwijkerhout op 14-04-2019

"De communicatie over het ophalen was wat slecht, maar de rit op zichzelf gaf geen problemen Na wat aanloop problemen bij ophalen, verder goede service."

Taxi Meer 4 You Esther
Amsterdam op 14-04-2019
Taxibedrijf F.S. K Bergmans
Den Haag Den Haag op 13-04-2019
Hendriks Taxi Services Thanh Dai Trang Nguyen
Helmond op 13-04-2019
Rotterdam City Taxi B.V. RCT Ferry Tip
Rotterdam Ridderkerk op 13-04-2019
Rotterdam City Taxi B.V. RCT K.K
Rotterdam Ridderkerk op 12-04-2019
Time for taxi Kristel van Kleef
Amsterdam op 10-04-2019

"De taxi chauffeur was een kwartier te laat. In de tussentijd hebben we meerdere malen telefonisch contact proberen op te nemen met zoveel de taxi chauffeur als het algemene nummer op de website. Beide geen gehoor. De taxi chauffeur kwam uiteindelijk te laat met een brutale boodschap 'ik heb jullie een berichtje gestuurd.' Op dat moment waren wij al genoodzaakt om een Uber te regelen en hebben we de rit gecancelled. Als men een bericht kan sturen, kan er ook de telefoon opgenomen worden. Vervolgens hebben we de voicemail ingesproken om een klacht in te dienen. Hier hebben we nog steeds niks op gehoord, enkel het bericht 'op deze datum stond er geen rit van jullie gepland.' Graag ontvangen wij ons geld zo snel mogelijk retour. Niet betrouwbaar en slechte communicatie."

Taxicentrale Rijn en Vliet AH
Noordwijkerhout op 09-04-2019

"Op tijd en prettige chauffeur Goede service en betrouwbaar"

Taxi CSC Jeroen
Lelystad op 08-04-2019
Rijland Frits Been
NIEUW-VENNEP op 08-04-2019
Taxi Woensel Simona Barberis
Eindhoven op 07-04-2019

"chaffeur was op tijd, netjes, aardig. auto was schoon. website duidelijk prima"

Taxi Woensel Hans
Eindhoven op 07-04-2019
Artax Levy Bouw
Eindhoven Nuenen op 07-04-2019
Taxibedrijf F.S. Robertjan Frijlink
Den Haag op 07-04-2019
Taxicentrale Rijn en Vliet Cor Knetsch
op 06-04-2019

"Op tijd "

Taxi Nelissen peter caris
Geulle Bunde op 06-04-2019
Taxi Meer 4 You Irene
Amsterdam op 06-04-2019

"Super goede ervaring. Vriendelijke mensen die erg klantgericht zijn. Zowel bij de heenreis naar Schiphol als de terugweg van Schiphol naar huis waren ze al voor het afgesproken tijdstip aanwezig. Dat terwijl mijn vlucht te vroeg aankwam - ze hadden adhv vluchtnummer de landing in de gaten gehouden. Maak volgende keer zeker weer gebruik van deze taxi. Super ervaring: vriendelijk, klantgericht, zeer op tijd."